Over ons

admin      -

Over ons

Al jaren wil ik ontdekken hoe het is om zelfstandig ondernemer te zijn.Tijdens mijn jarenlange werkervaring wilde ik wel eens bewijzen dat ik het ook zelf voor elkaar kon krijgen om mijn administraties zoals ik dat gewend was voor één werkgever, wel eens voor meerdere te gaan doen. Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben begon het écht te kriebelen. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging! Hierdoor kwam ik voor het eerst in aanraking met écht ondernemen. Tachtig procent van de zelfstandig ondernemers heeft een hekel aan de administratie. Logisch dat het af en toe een puinhoop wordt…..

U kunt mij vanaf nu inzetten om de uw administratie tot in de puntjes te verzorgen. Snel, duidelijk en zorgvuldig. Met een heldere blik, verstand van zaken en op een moderne manier.
Ook kan ik u helpen om uw (online) communicatie te verbeteren middels een passende website. Uw website is uw online vertegenwoordiger 24/7. Met uw inhoudelijke kennis en onze online ervaring maken we samen uw ideale website. Graag ga ik samen met u op zoek naar ons gezamenlijk succes!

En wordt dat een groot succes dan kan zo’n website wel eens uitlopen tot een ware webshop. Een webshop kan 24/7 open zijn. Heel Nederland, of zelfs de héle wereld kan uw doelgroep zijn. En dat vanuit één winkel, úw eigen webshop. Ik heb inmiddels geleerd om vanuit ondernemen creatief te kunnen denken en zo zelfs een USB-stick vorm te geven. Inmiddels een enorm succes! Heeft u ook zo af en toe ideeën waarvan u denkt ‘een gat in de markt’, maar bent u niet heldhaftig genoeg om het daadwerkelijk in te kopen? Sámen gaan we het regelen!

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Met vriendelijke groet, Jolanda

Q219 Oprecht betrokken bij uw onderneming

    Samen op zoek naar gezamenlijk succes!

Ondersteuning waar u écht wat aan heeft

    Qompleet op administratief- als online-gebied. Zowel Administraties | Webdesign | Webshops | In- en verkoop