Administraties

Administraties

Als ondernemer heeft u graag controle op uw zaak. U wilt weten wat er speelt, zeker als het over financiële zaken gaat. Q219 verzorgt uw administratie tot in de puntjes. Snel, duidelijk en zorgvuldig. Met een heldere blik, verstand van zaken en op een moderne manier. We zijn oprecht betrokken bij uw onderneming. We denken met u mee en geven adviezen. Dat is financiële ondersteuning waar u echt wat aan heeft.

Bespaar tijd en geld

Het is een bekend feit dat veel mensen vaak weinig tijd hebben voor de boekhouding en of er een hekel aan hebben. Ze zijn goed in hun eigen vak, maar vaak verloren wanneer het aankomt op de administratie. Dat hoeft bij u niet te gebeuren! Wij zijn een modern administratiekantoor in Ospel en we focussen ons met name op het zoveel mogelijk automatiseren van uw administratie / boekhouding. Dit doen we door slim gebruik te maken van automatische koppelingen.
Houdt ú zich bezig met waar ú goed in bent, dan zorgen wíj voor uw boekhouding. En niet alleen dat, want:

Misschien heeft u alleen even een achterstand in uw administratie?

Of is net die ene administratief medewerkster met zwangerschapsverlof?

Of is die andere medewerker net een tijdje uit de running?

We zijn u tijdelijk of langer van dienst

Het is dus ook mogelijk om u van dienst te zijn indien u even niet beschikt over uw eigen personeel. Dus die medewerkster die met zwangerschapsverlof is of die medewerker die voor een tijd uit de running is. Op parttime, maar zelfs op fulltime basis kunnen wij u, tijdelijk of voor langere duur, van dienst zijn.

Q219 Oprecht betrokken bij uw onderneming

Samen op zoek naar gezamenlijk succes!

Ondersteuning waar u écht wat aan heeft

Qompleet op administratief- als online-gebied. Zowel Administraties | Webdesign | In- en verkoop