Webdesign

Webdesign

Uw website vertegenwoordigt het imago van uw bedrijf 24/7. U hebt dus een website nodig die gebruiksvriendelijk, eigentijds, ergonomisch en goed vindbaar is. Bovendien surft 1 op de 4 Nederlanders dagelijks op het internet vanop zijn smartphone. Uw website dient bijgevolg ook “responsive” te zijn, wat betekent dat hij bezocht moet kunnen worden vanuit verschillende mobiele toestellen zoals tablets, smartphones, enz. Een goed bedachte en uitgewerkte website versterkt uw geloofwaardigheid en professionalisme. Een website laten maken vereist inzicht. Met uw inhoudelijke kennis én onze online ervaring maken we samen uw ideale website. Die voor u op maat wordt gemaakt, een goed en functioneel design.
Geoptimaliseerd voor elke zoekmachine.

Het aantal zoekopdrachten op internet is de afgelopen jaren enorm gestegen en het zoekgedrag is veranderd. Hierdoor is de eerste indruk van uw website zeer bepalend voor de keuzes van de bezoeker. Wij realiseren voor u een website die past bij het zoekgedrag en de wensen van uw potentiële klanten en die voldoet aan de volgende eisen:

Een goede eerste indruk en u onderscheiden

Een website die goed vindbaar is in zoekmachines

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk door uzelf te beheren

Onze werkwijze is erop gericht om extra bezoekers aan uw website te realiseren en een website te creëren die uitnodigt tot het ondernemen van actie. Om dit te verwezenlijken is de combinatie van een goed ontworpen website en SEO marketing belangrijk. Schakelt u ons in, dan voorzien wij u van advies voor de toepassing van SEO marketing en daarbij leveren wij kosteloos een bezoekersanalyse programma waarmee u inzicht krijgt in de bezoekersstatistieken.

Het is echter onze missie om klanten goed en betrouwbaar te adviseren. Wij geloven dat we op deze manier samen tot het beste resultaat kunnen komen. Wilt u weten hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier enkele afgeronde websites.

Q219 Oprecht betrokken bij uw onderneming

Samen op zoek naar gezamenlijk succes!

Ondersteuning waar u écht wat aan heeft

Qompleet op administratief- als online-gebied. Zowel Administraties | Webdesign | In- en verkoop